De SgOMB-dag is een gezamenlijke studiedag voor alle medewerkers van onze scholengroep met als doel elkaar te ontmoeten en kennis/ervaringen te delen. Dit jaar zal de SgOMB-dag bestaan uit een interessante, leerzame en gezellige ochtend op donderdag 14 april 2022. Op deze pagina lees je meer over het aanbod van de workshops en hoe jij jezelf inschrijft.

Thema: ‘Op de koffie’

Het thema van dit jaar is ‘Op de koffie’. Dit houdt in dat de SgOMB-dag (SgOMB-ochtend) niet op één locatie zal plaatsvinden maar op alle locaties. We gaan als het ware bij elkaar op bezoek want hoe leuk is het om elkaars locaties te bekijken en daar waar mogelijk inspiratie uit te halen?

Programma

08:30 – 09:00 uur:      Inloop (tijd voor koffie/thee met iets lekkers in de aula)
09:00 – 11:00 uur:      Workshops
Vanaf 11:00 uur:         Einde programma (lessen, regulier werkdag kunnen worden vervolgd)

Workshops

Dit jaar hebben we weer een rijk aanbod aan workshops voor zowel OP als OOP:

– We hebben interessante workshops van onze collega’s die zich inzetten voor onderwijsinnovatie, de zogenaamde onderwijsboosters.

– Daarnaast krijg je de mogelijkheid om je (havo) PTA, SE’s met sectiegenoten van andere locaties te bespreken. De bedoeling van deze ‘workshop’ is, om per eindexamenvak een gesprek te organiseren waarvoor elke betreffende sectie van het HPC Zetten, OBC Bemmel en OBC Elst minimaal 1, maximaal 2 leden afvaardigt. Dit regelt elke sectie onderling. Meer informatie staat in dit programmaboekje.

– Tot slot zijn er tal van andere workshops die we aanbieden (vele op verzoek) zoals snellezen, inbox naar 0, mindfulness, toetsontwikkeling en ICT workshops.

BEKIJK HIER DE WORKSHOPS (PROGRAMMABOEKJE)

Inschrijven

Keuze gemaakt? Via onderstaand formulier kun jij jezelf inschrijven!

Let op!
We hebben de groepen bewust klein gehouden dit jaar. Dit betekent ook dat er beperkte plekken beschikbaar zijn per workshop. Schrijf je dus snel in! UITERLIJK VOOR 3 APRIL!
We vragen je daarnaast om jezelf maar 1x in te schrijven zodat er geen plekken onnodig bezet worden gehouden.

Locatie

De workshops zijn verspreid over alle SgOMB-locaties. In dit programmaboekje zie je waar welke workshop wordt gegeven. Op 14 april zullen bij de ingang van alle locaties de lokaalnummers te vinden zijn.

Inschrijving SgOMB-dag 14 april 2022

Via dit formulier kun jij je als SgOMB-medewerker inschrijven voor een workshop.

"*" geeft vereiste velden aan

Hier kun je een keuze maken voor een workshop. Ben je OP, dan kies je voor een OP-workshop. Ben je OOP, dan kies je voor een OOP-workshop.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.