Strategisch beleidsplan online SAMEN STERK

Als scholengroep maken wij ons de komende vijf jaren ‘STERK’ voor kwaliteitsonderwijs.

Onze bestuurder heeft de Wim Peters Award ontvangen!

Deze week heeft onze bestuurder Harry Grimmius met veel trots de Wim Peters Award in ontvangst mogen nemen!

De opbrengst van IT-middelen naar Stichting IT4Kids

Als Scholengroep Over- en Midden-Betuwe hebben we het maatschappelijk belang hoog in het vaandel staan. Vandaag hebben we een bijdrage geleverd aan Stichting IT4Kids.

Publicatie Welzijnstraject

Een enquête of een breed gedragen welzijnstraject? Voor die keuze zag Scholengroep Over- en Midden-Betuwe zich in 2013 gesteld bij de voorbereiding van het periodieke welzijnsonderzoek. Drie jaar later is de eerste fase van het welzijnstraject afgerond. Was dit de juist keuze? 

Fusie primair- en voortgezet onderwijs Dr. Lammerts van Buerenschool en SgOMB is definitief

De thans zelfstandige school voor primair onderwijs in Zetten, de Dr. Lammerts van Buerenschool, zal met ingang van 1 januari 2016 bestuurlijk fuseren met de instelling voor voortgezet onderwijs, de Scholengroep Over- en Midden-Betuwe (OBC Bemmel, OBC Elst, OBC Huissen en HPC Zetten).

Bestuursbokaal 2014

Jaarlijks worden de beste onderwijsjaarverslagen in het primair en voortgezet onderwijs gewaardeerd met de Dyade Bestuursbokaal. Ook dit jaar stuurden vele schoolbesturen het jaarverslag in om kans te maken op deze prestigieuze prijs.

Jaarverslag SgOMB 2013 genomineerd

Het jaarverslag 2013 van de Scholengroep Over- en Midden-Betuwe is ook dit jaar weer genomineerd voor de Dyade Bestuursbokaal voor het beste onderwijsjaarverslag in de categorie VO. 

Nieuwe sporthal OBC Huissen

Vanaf medio mei zal op het grasveld aan de voorzijde van het OBC Huissen een tijdelijke sporthal geplaatst worden. 

Uitreiking Dyade Bestuursbokaal

Voor de 7e achtereenvolgende keer organiseerde Dyade Dienstverlening Onderwijs op woensdag 27 november 2013 de verkiezing van het beste jaarverslag van Nederland (Dyade Bestuursbokaal) voor het primair en voortgezet onderwijs.

Jaarverslag 2012 genomineerd

Het jaarverslag 2012 van de Scholengroep Over- en Midden-Betuwe is samen met vier andere jaarverslagen genomineerd voor de Dyade Bestuursbokaal voor het beste onderwijsjaarverslag in de categorie VO.

Besturen SgOMB en COG tekenen voor succesvolle samenwerking

[Bemmel] Op dinsdag 10 september hebben de besturen van de Scholengroep Over- en Midden-Betuwe (OBC en HPC) en Christelijke Onderwijs Groep (ROC A12) een samenwerkingsconvenant getekend.